Login | Contact | Search
Need Help?
Click here for help with
the STITCHES Online
Registration System.

* Early Bird pricing ended on May 22, 2012 at 11:59 PM  

Registration is closed for this event...
Classes


SEARCH            
hide sold out classes     only crochet and crochet friendly classes     only new classes
Sort By:      Class #   |  Hours  |   Class Name   |  Teacher   |  Time
Page 1 of 6        << First < Prev Next > Last >>
CLASS # 359-6
Level: Advanced
Friday 8:00 am - 11:00 am
Friday 2:00 pm - 5:00 pm
How to Say it: Technical Writing for Knitters and Crocheters
with Edie Eckman

6hrs
CLASS # 716-6
Level: No skills required
Friday 8:00 am - 11:00 am
Friday 2:00 pm - 5:00 pm
Nuno-Felted Scarf
with Judy Pascale

6hrs
CLASS # 352-6
Level: Intermediate
Friday 8:00 am - 11:00 am
Friday 2:00 pm - 5:00 pm
Creative Knitting: Crazy Quilt Style
with Myra Wood

6hrs
CLASS # 663-6
Level: Advanced
Saturday 8:00 am - 11:00 am
Saturday 2:00 pm - 5:00 pm
Knitting Lace; Estonian Style
with Merike Saarniit

6hrs
CLASS # 662-6
Level: Advanced
Friday 8:00 am - 11:00 am
Friday 2:00 pm - 5:00 pm
Estonian Stitches Sampler Cowl
with Merike Saarniit

6hrs
CLASS # 103-6
Level: Intermediate
Saturday 8:00 am - 11:00 am
Saturday 2:00 pm - 5:00 pm
Intentional Patterning with Hand-Dyed Yarns
with Laura Bryant

6hrs
CLASS # 308-6
Level: Intermediate
Friday 8:00 am - 11:00 am
Friday 2:00 pm - 5:00 pm
Custom Fitting Existing Patterns
with Lily Chin

6hrs
CLASS # 574-6
Level: Intermediate
Sunday 8:30 am - 11:30 am
Sunday 1:30 pm - 4:30 pm
Knit a Traditional Gansey
with Beth Brown-Reinsel

6hrs
CLASS # 315-6
Level: Intermediate
Friday 8:00 am - 11:00 am
Friday 2:00 pm - 5:00 pm
Perfect the Fit
with Barry Klein

6hrs
CLASS # 420-6
Level: Intermediate
Saturday 8:00 am - 11:00 am
Saturday 2:00 pm - 5:00 pm
2-at-a-Time Socks on 2 Circulars Toe-Up
with Antje Gillingham

6hrs
CLASS # 458-6
Level: Intermediate
Saturday 8:00 am - 11:00 am
Saturday 2:00 pm - 5:00 pm
Felted Loafer Slippers
with Lorilee Beltman

6hrs
CLASS # 220-6
Level: Intermediate
Friday 2:00 pm - 5:00 pm
Saturday 8:00 am - 11:00 am
Lining à la Chanel
with Jean Frost

6hrs
CLASS # 552-6
Level: Intermediate
Sunday 8:30 am - 11:30 am
Sunday 1:30 pm - 4:30 pm
Betsy's Beaded Bracelet
with Betsy Hershberg

6hrs
CLASS # 550-6
Level: Intermediate
Friday 8:00 am - 11:00 am
Friday 2:00 pm - 5:00 pm
Twined Textured Fingerless Mitts
with Beth Brown-Reinsel

6hrs
CLASS # 753-6
Level: No skills required
Sunday 8:30 am - 11:30 am
Sunday 1:30 pm - 4:30 pm
Learn Rigid Heddle Weaving and Use Up Your Stash
with Deborah Jarchow

6hrs
CLASS # 708-6
Level: No skills required
Saturday 8:00 am - 11:00 am
Saturday 2:00 pm - 5:00 pm
Color and Weave Mini Tote Bag
with Deborah Jarchow

6hrs
CLASS # 561-6
Level: Intermediate
Saturday 8:00 am - 11:00 am
Saturday 2:00 pm - 5:00 pm
Latvian Fingerless Mitts
with Beth Brown-Reinsel

6hrs
CLASS # 581-6
Level: Intermediate
Sunday 8:30 am - 11:30 am
Sunday 1:30 pm - 4:30 pm
Bias Knitting Without Prejudice
with Lily Chin

6hrs
CLASS # 668-6
Level: Intermediate
Friday 8:00 am - 11:00 am
Friday 2:00 pm - 5:00 pm
Beaded Lace and Knit One Below
with Elise Duvekot

6hrs
CLASS # 518-3
Level: Easy
Friday 2:00 pm - 5:00 pm
Continental Knitting Part 2
with Lorilee Beltman

3hrs
CLASS # 531-3
Level: Easy
Saturday 2:00 pm - 5:00 pm
Preventing and Fixing Mistakes
with Sarah Peasley

3hrs
CLASS # 116-3
Level: Easy
Friday 8:00 am - 11:00 am
Basic Intarsia Techniques
with Sarah Peasley

3hrs
CLASS # 618-3
Level: Advanced
Thursday 1:30 pm - 4:30 pm
Fiendishly Difficult Stitches
with Merike Saarniit

3hrs
CLASS # 720-3
Level: Easy
Sunday 1:30 pm - 4:30 pm
Spinning for Knitting
with Merike Saarniit

3hrs
CLASS # 538-3
Level: Easy
Thursday 1:30 pm - 4:30 pm
Switch to Continental Style Knitting
with Leslye Solomon

3hrs
Page 1 of 6        << First < Prev Next > Last >>