Login | Contact | Search
Need Help?
Click here for help with
the STITCHES Online
Registration System.

* Early Bird pricing ended on Aug 1, 2012 at 11:59 PM  

Registration is closed for this event...
Classes


SEARCH            
hide sold out classes     only crochet and crochet friendly classes     only new classes
Sort By:      Class #   |  Hours  |   Class Name   |  Teacher   |  Time
Page 1 of 2        << First < Prev Next > Last >>
CLASS # 519-6
Level: Easy
Saturday 8:00 am - 11:00 am
Saturday 2:00 pm - 5:00 pm
Embraceable Lace
with Galina Khmeleva

6hrs
CLASS # 552-6
Level: Intermediate
Sunday 8:30 am - 11:30 am
Sunday 1:30 pm - 4:30 pm
Betsy's Beaded Bracelet
with Betsy Hershberg

6hrs
CLASS # 550-6
Level: Intermediate
Friday 8:00 am - 11:00 am
Friday 2:00 pm - 5:00 pm
Twined Textured Fingerless Mitts
with Beth Brown-Reinsel

6hrs
CLASS # 561-6
Level: Intermediate
Saturday 8:00 am - 11:00 am
Saturday 2:00 pm - 5:00 pm
Latvian Fingerless Mitts
with Beth Brown-Reinsel

6hrs
CLASS # 581-6
Level: Intermediate
Saturday 8:00 am - 11:00 am
Saturday 2:00 pm - 5:00 pm
Bias Knitting Without Prejudice
with Lily Chin

6hrs
CLASS # 570-6
Level: Intermediate
Friday 8:00 am - 11:00 am
Friday 2:00 pm - 5:00 pm
Bella Donna: Fingerless Mittens with Flair!
with Antje Gillingham

6hrs
CLASS # 559-6
Level: Intermediate
Thursday 1:30 pm - 4:30 pm
Friday 8:00 am - 11:00 am
Swing Knitting: An innovative Approach to Short Rows
with Brigitte Elliott

6hrs
CLASS # 559-6
Level: Intermediate
Friday 2:00 pm - 5:00 pm
Saturday 8:00 am - 11:00 am
Swing Knitting: An innovative Approach to Short Rows
with Brigitte Elliott

6hrs
CLASS # 566-3
Level: Intermediate
Sunday 8:30 am - 11:30 am
Miters and the Magic of Moving Stitches
with Barry Klein

3hrs
CLASS # 504-3
Level: Easy
Friday 8:00 am - 11:00 am
Charts Made Simple
with J C Briar

3hrs
CLASS # 558-3
Level: Intermediate
Thursday 1:30 pm - 4:30 pm
Knitting in Both Directions
with Gwen Bortner

3hrs
CLASS # 516-3
Level: Easy
Sunday 8:30 am - 11:30 am
Hook Hocus Pocus
with J C Briar

3hrs
CLASS # 506-3
Level: Intermediate
Saturday 8:00 am - 11:00 am
Stashology 201
with Christine Bylsma

3hrs
CLASS # 512-3
Level: Intermediate
Sunday 8:30 am - 11:30 am
Long and Short of Knit Alterations
with Margaret Fisher

3hrs
CLASS # 553-3
Level: Intermediate
Sunday 1:30 pm - 4:30 pm
Special Techniques for Beautifully Finished Sweaters
with Margaret Fisher

3hrs
CLASS # 513-3
Level: Easy
Friday 2:00 pm - 5:00 pm
Seven Things that can 'Make or Break' a Sweater®
with Margaret Fisher

3hrs
CLASS # 539-3
Level: Intermediate
Sunday 8:30 am - 11:30 am
Art of Knitting Backwards
with Candace Eisner Strick

3hrs
CLASS # 515-3
Level: Intermediate
Friday 8:00 am - 11:00 am
Bead Knitting Sampler
with Betsy Hershberg

3hrs
CLASS # 503-3
Level: Easy
Thursday 1:30 pm - 4:30 pm
Cast-on Cornucopia
with J C Briar

3hrs
CLASS # 577-3
Level: Intermediate
Friday 2:00 pm - 5:00 pm
Join as You go Knitting
with Lily Chin

3hrs
CLASS # 582-3
Level: Easy
Thursday 1:30 pm - 4:30 pm
Pick Your Knits and Purls: Continental Knitting Introduction
with Lorilee Beltman

3hrs
CLASS # 585-3
Level: Advanced
Saturday 8:00 am - 11:00 am
Double Dare
with Candace Eisner Strick

3hrs
CLASS # 547-3
Level: Intermediate
Sunday 8:30 am - 11:30 am
Sneaky Shaping with Short Rows
with Gwen Bortner

3hrs
CLASS # 589-3
Level: Easy
Saturday 8:00 am - 11:00 am
The Excitement of Accessories and More
with Barry Klein

3hrs
CLASS # 542-3
Level: Intermediate
Saturday 2:00 pm - 5:00 pm
Strick-ly Socks
with Candace Eisner Strick

3hrs
Page 1 of 2        << First < Prev Next > Last >>