Login | Contact | Search
Need Help?
Click here for help with
the Market Sessions Online
Registration System.

* Early Bird pricing ended on Oct 6, 2012 at 11:59 PM  

Registration is closed for this event..
Market Sessions


SEARCH         
hide sold out market sessions     only crochet and crochet friendly market sessions     only new market sessions
Sort By:      Market Session #   |  Hours  |   Market Session Name   |  Teacher   |  Time
Page 1 of 2        << First < Prev Next > Last >>
CLASS # PP14
Level: No skills required
Sunday 1:30 pm - 2:30 pm
Shawl Beginnings
with Michelle Hunter

1hrs
CLASS # CC3
Level: No skills required
Sunday 1:30 pm - 2:30 pm
Slip Stitch Knitting
with Kellie Nuss

1hrs
CLASS # PP11
Level: Basic
Sunday 1:30 pm - 2:30 pm
Broomstick Lace
with Ginger Smith

1hrs
CLASS # PP13
Level: No skills required
Sunday 1:30 pm - 2:30 pm
Bead Knitting Slides
with Deanna Van Assche

1hrs
CLASS # TT13
Level: No skills required
Sunday 11:30 am - 12:30 pm
Invisible Joins — Well Nearly Invisible
with Cindy Craig

1hrs
CLASS # TT8
Level: No skills required
Sunday 11:30 am - 12:30 pm
Knitting in Both Directions
with Kellie Nuss

1hrs
CLASS # PP10
Level: Easy
Sunday 11:30 am - 12:30 pm
Diagonal Knitting
with Ginger Smith

1hrs
CLASS # PP3
Level: No skills required
Sunday 11:30 am - 12:30 pm
Knit One Below Scarf
with Beth Whiteside

1hrs
CLASS # SP2
Level: No skills required
Saturday 3:30 pm - 4:30 pm
Entrelac Intro
with Cindy Craig

1hrs
CLASS # TT24
Level: No skills required
Saturday 3:30 pm - 4:30 pm
Joggless Stripes
with Kellie Nuss

1hrs
CLASS # PP4
Level: Basic
Saturday 3:30 pm - 4:30 pm
A Taste of Bead Knitting
with Deanna Van Assche

1hrs
CLASS # TT22
Level: Easy
Saturday 3:30 pm - 4:30 pm
A Taste of Tucks
with Beth Whiteside

1hrs
CLASS # CR3
Level: No skills required
Saturday 2:00 pm - 3:00 pm
Crochet Buttons
with Cindy Craig

1hrs
CLASS # CC2
Level: No skills required
Saturday 2:00 pm - 3:00 pm
Double Knit in Color
with Kellie Nuss

1hrs
CLASS # PP12
Level: Easy
Saturday 2:00 pm - 3:00 pm
Beginning Beading! Simple Spiral Bracelet
with Beth Whiteside

1hrs
CLASS # CR9
Level: No skills required
Saturday 12:30 pm - 1:30 pm
Knooking: Knitting with a Crochet Hook
with Marly Bird

1hrs
CLASS # TT11
Level: No skills required
Saturday 12:30 pm - 1:30 pm
Worldly Cast-Ons
with Cindy Craig

1hrs
CLASS # TT21
Level: Easy
Saturday 12:30 pm - 1:30 pm
Kitchener Stitch
with Kellie Nuss

1hrs
CLASS # PP8
Level: Easy
Saturday 12:30 pm - 1:30 pm
Cables, One Column at a Time
with Ginger Smith

1hrs
CLASS # CR8
Level: Easy
Saturday 12:30 pm - 1:30 pm
Crochet a Classic: The Granny Square
with Beth Whiteside

1hrs
CLASS # TT6
Level: No skills required
Saturday 10:30 am - 11:30 am
Knitted Miters
with Cindy Craig

1hrs
CLASS # TT2
Level: Easy
Saturday 10:30 am - 11:30 am
Continental Knitting
with Kellie Nuss

1hrs
CLASS # CC8
Level: Easy
Saturday 10:30 am - 11:30 am
Mosaic Knitting
with Ginger Smith

1hrs
CLASS # CC5
Level: No skills required
Saturday 10:30 am - 11:30 am
Stranded Color
with Beth Whiteside

1hrs
CLASS # TT23
Level: No skills required
Friday 3:30 pm - 4:30 pm
Charts Can Be Your Friends
with Cindy Craig

1hrs
Page 1 of 2        << First < Prev Next > Last >>