Login | Contact | Search
Need Help?
Click here for help with
the Market Sessions Online
Registration System.

* Early Bird pricing ended on Apr 10, 2013 at 11:59 PM  

Registration is closed for this event..
Market Sessions


SEARCH         
hide sold out market sessions     only crochet and crochet friendly market sessions     only new market sessions
Sort By:      Market Session #   |  Hours  |   Market Session Name   |  Teacher   |  Time
Page 2 of 2        << First < Prev Next > Last >>
CLASS # TT2
Level: Easy
Saturday 3:30 pm - 4:30 pm
Continental Knitting
with Kellie Nuss

1hrs
CLASS # TT2
Level: Easy
Friday 12:30 pm - 1:30 pm
Continental Knitting
with Kellie Nuss

1hrs
CLASS # TT23
Level: No skills required
Friday 3:30 pm - 4:30 pm
Charts Can Be Your Friends
with Cindy Craig

1hrs
CLASS # PP8
Level: Easy
Saturday 10:30 am - 11:30 am
Cables, One Column at a Time
with Ginger Smith

1hrs
CLASS # PP11
Level: Basic
Saturday 12:30 pm - 1:30 pm
Broomstick Lace
with Ginger Smith

1hrs
CLASS # PP12
Level: Easy
Saturday 3:30 pm - 4:30 pm
Beginning Beading! Simple Spiral Bracelet
with Beth Whiteside

1hrs
CLASS # PP12
Level: Easy
Friday 2:00 pm - 3:00 am
Beginning Beading! Simple Spiral Bracelet
with Beth Whiteside

1hrs
CLASS # PP13
Level: No skills required
Friday 3:30 pm - 4:30 pm
Bead Knitting Slides
with Deanna Van Assche

1hrs
CLASS # TT22
Level: Easy
Saturday 2:00 pm - 3:00 pm
A Taste of Tucks
with Beth Whiteside

1hrs
CLASS # PP4
Level: Basic
Sunday 1:30 pm - 2:30 pm
A Taste of Bead Knitting
with Deanna Van Assche

1hrs
CLASS # PP4
Level: Basic
Friday 12:30 pm - 1:30 pm
A Taste of Bead Knitting
with Deanna Van Assche

1hrs
Page 2 of 2        << First < Prev Next > Last >>