Login | Contact | Search
Need Help?
Click here for help with
the Market Sessions Online
Registration System.

* Pre-registration ends on Nov 6, 2014 at 11:59 PM  

Market Sessions


SEARCH         
hide sold out market sessions     only crochet and crochet friendly market sessions     only new market sessions
Sort By:      Market Session #   |  Hours  |   Market Session Name   |  Teacher   |  Time
Page 1 of 2        << First < Prev Next > Last >>
CLASS # PP4
Level: Basic
Sunday 1:30 pm - 2:30 pm
A Taste of Bead Knitting
with Deanna Van Assche

1hrs
CLASS # PP4
Level: Basic
Friday 12:30 pm - 1:30 pm
A Taste of Bead Knitting
with Deanna Van Assche

1hrs
CLASS # TT22
Level: Easy
Saturday 2:00 pm - 3:00 pm
A Taste of Tucks
with Beth Whiteside

1hrs
CLASS # PP13
Level: Easy
Friday 3:30 pm - 4:30 pm
Bead Knitting Slides
with Deanna Van Assche

1hrs
CLASS # PP12
Level: Easy
Saturday 10:30 am - 11:30 am
Beginning Beading! Simple Spiral Bracelet
with Beth Whiteside

1hrs
CLASS # FF5
Level: Easy
Friday 12:30 pm - 1:30 pm
Blocking 101
with Cindy Craig

1hrs
CLASS # CC1
Level: Basic
Sunday 11:30 am - 12:30 pm
Carrying Colors
with Beth Whiteside

1hrs
CLASS # TT23
Level: No skills required
Friday 3:30 pm - 4:30 pm
Charts Can Be Your Friends
with Cindy Craig

1hrs
CLASS # TT16
Level: Basic
Saturday 12:30 pm - 1:30 pm
Circular from the Inside Out
with Beth Whiteside

1hrs
CLASS # TT2
Level: Easy
Saturday 3:30 pm - 4:30 pm
Continental Knitting
with Kellie Nuss

1hrs
CLASS # TT2
Level: Easy
Friday 12:30 pm - 1:30 pm
Continental Knitting
with Kellie Nuss

1hrs
CLASS # CR10
Level: No skills required
Saturday 12:30 pm - 1:30 pm
Crocodile Stitch Crochet
with Ginger Smith

1hrs
CLASS # CC2
Level: Easy
Friday 3:30 pm - 4:30 pm
Double Knit in Color
with Kellie Nuss

1hrs
CLASS # CC2
Level: Easy
Saturday 12:30 pm - 1:30 pm
Double Knit in Color
with Kellie Nuss

1hrs
   sold out
CLASS # XT5
Level: No skills required
Friday 12:30 pm - 1:30 pm
Dye with Kool Aid!
with Stacey Trock

1hrs
CLASS # SP2
Level: No skills required
Saturday 3:30 pm - 4:30 pm
Entrelac Intro
with Cindy Craig

1hrs
CLASS # PP2
Level: Basic
Friday 10:30 am - 11:30 am
Fobulous Fobs
with Deanna Van Assche

1hrs
CLASS # CR11
Level: Basic
Saturday 10:30 am - 11:30 am
Freeform Crochet
with Kellie Nuss

1hrs
CLASS # TT14
Level: Basic
Saturday 2:00 pm - 3:00 pm
Hand Dyed Savvy for Knits
with Kellie Nuss

1hrs
CLASS # XT7
Level: No skills required
Saturday 10:30 am - 11:30 am
How to Block Your Garment
with Patty Lyons

1hrs
CLASS # TT5
Level: No skills required
Friday 12:30 pm - 1:30 pm
Intarsia
with Beth Whiteside

1hrs
CLASS # TT13
Level: No skills required
Saturday 2:00 pm - 3:00 pm
Invisible Joins — Well Nearly Invisible
with Cindy Craig

1hrs
CLASS # SP3
Level: Basic
Sunday 1:30 pm - 2:30 pm
Just One Row
with Cindy Craig

1hrs
CLASS # PP3
Level: No skills required
Saturday 3:30 pm - 4:30 pm
Knit One Below Scarf
with Beth Whiteside

1hrs
CLASS # TT6
Level: No skills required
Saturday 10:30 am - 11:30 am
Knitted Miters
with Cindy Craig

1hrs
Page 1 of 2        << First < Prev Next > Last >>