Login | Contact | Search
Need Help?
Click here for help with
the Market Sessions Online
Registration System.

* Early Bird pricing ended on Feb 23, 2014 at 01:00 PM  

Registration is closed for this event..
Market Sessions


SEARCH         
hide sold out market sessions     only crochet and crochet friendly market sessions     only new market sessions
Sort By:      Market Session #   |  Hours  |   Market Session Name   |  Teacher   |  Time
Page 1 of 2        << First < Prev Next > Last >>
CLASS # XT5
Level: No skills required
Saturday 3:30 pm - 4:30 pm
Dye with Kool Aid!
with Stacey Trock

1hrs
CLASS # TT8
Level: No skills required
Friday 2:00 pm - 3:00 pm
Knitting in Both Directions
with Kellie Nuss

1hrs
CLASS # TT6
Level: No skills required
Saturday 3:30 pm - 4:30 pm
Knitted Miters
with Cindy Craig

1hrs
CLASS # TT26
Level: No skills required
Sunday 1:30 pm - 2:30 pm
Picking Up Stitches
with Kellie Nuss

1hrs
CLASS # TT25
Level: No skills required
Friday 2:00 pm - 3:00 pm
Magical Revisible Cables
with Cindy Craig

1hrs
CLASS # TT23
Level: No skills required
Friday 3:30 pm - 4:30 pm
Charts Can Be Your Friends
with Cindy Craig

1hrs
CLASS # TT2
Level: Easy
Saturday 3:30 pm - 4:30 pm
Continental Knitting
with Kellie Nuss

1hrs
CLASS # TT2
Level: Easy
Friday 12:30 pm - 1:30 pm
Continental Knitting
with Kellie Nuss

1hrs
CLASS # TT18
Level: No skills required
Saturday 12:30 pm - 1:30 pm
Uh, Oh! Fixing Mistakes
with Cindy Craig

1hrs
CLASS # TT17
Level: Basic
Friday 10:30 am - 11:30 am
Magic Twist-Knit
with Kellie Nuss

1hrs
CLASS # TT16
Level: Basic
Saturday 12:30 pm - 1:30 pm
Circular from the Inside Out
with Beth Whiteside

1hrs
CLASS # TT14
Level: Basic
Saturday 10:30 am - 11:30 am
Hand Dyed Savvy for Knits
with Kellie Nuss

1hrs
CLASS # TT13
Level: No skills required
Saturday 2:00 pm - 3:00 pm
Invisible Joins — Well Nearly Invisible
with Cindy Craig

1hrs
CLASS # TT1
Level: No skills required
Sunday 11:30 am - 12:30 pm
Short Rows
with Cindy Craig

1hrs
CLASS # SP5
Level: Easy
Friday 12:30 pm - 1:30 pm
Edgier Edges
with Beth Whiteside

1hrs
CLASS # SP2
Level: No skills required
Friday 12:30 pm - 1:30 pm
Entrelac Intro
with Cindy Craig

1hrs
CLASS # PP4
Level: Basic
Friday 10:30 am - 11:30 am
A Taste of Bead Knitting
with Deanna Van Assche

1hrs
CLASS # PP4
Level: Basic
Sunday 1:30 pm - 2:30 pm
A Taste of Bead Knitting
with Deanna Van Assche

1hrs
CLASS # PP3
Level: No skills required
Saturday 2:00 pm - 3:00 pm
Knit One Below Scarf
with Beth Whiteside

1hrs
CLASS # PP2
Level: Basic
Friday 3:30 pm - 4:30 pm
Fobulous Fobs
with Deanna Van Assche

1hrs
CLASS # PP12
Level: Easy
Saturday 10:30 am - 11:30 am
Beginning Beading! Simple Spiral Bracelet
with Beth Whiteside

1hrs
CLASS # FF5
Level: Easy
Saturday 10:30 am - 11:30 am
Blocking 101
with Cindy Craig

1hrs
CLASS # FF3
Level: Basic
Friday 10:30 am - 11:30 am
Simple Seaming
with Beth Whiteside

1hrs
CLASS # FF3
Level: Basic
Sunday 1:30 pm - 4:30 pm
Simple Seaming
with Beth Whiteside

1hrs
CLASS # CR13
Level: Easy
Saturday 10:30 am - 11:30 am
Entrelac Crochet
with Ginger Smith

1hrs
Page 1 of 2        << First < Prev Next > Last >>