Login | Contact | Search
Need Help?
Click here for help with
the STITCHES Online
Registration System.

* Early Bird pricing ended on Oct 31, 2017 at 11:59 PM  

Classes


Sort By:      Class #   |  Hours  |   Class Name   |  Teacher   |  Time
Page 2 of 9        << First < Prev Next > Last >>
CLASS # 7111
Level: No skills required
Saturday 9:00 am - 12:00 pm
Dye Your Own Yarn
with Jennifer Vancalcar

3hrs
   sold out
CLASS # 8093
Level: No skills required
Saturday 2:00 pm - 5:00 pm
Crochet a Mat with Fabric Strips
with Sheila Rolfer

3hrs
CLASS # 8091
Level: No skills required
Friday 3:30 pm - 5:00 pm
Tunisian Crochet 101
with Sheila Rolfer

1.5hrs
   sold out
CLASS # 6017
Level: Advanced
Thursday 1:30 pm - 4:30 pm
Challenging Stitches From Japanese Designs, Part 1
with Gayle Roehm

3hrs
CLASS # 5033
Level: Advanced
Friday 9:00 am - 12:00 pm
Friday 2:00 pm - 5:00 pm
Understanding Japanese Knitting Patterns
with Gayle Roehm

6hrs
CLASS # 8032
Level: Advanced
Thursday 9:00 am - 12:00 pm
Getting Started with Japanese Crochet Patterns
with Gayle Roehm

3hrs
CLASS # 5233
Level: Intermediate
Saturday 9:00 am - 12:00 pm
A Sampler of Japanese Tips and Techniques
with Gayle Roehm

3hrs
CLASS # 4116
Level: Advanced
Saturday 2:00 pm - 5:00 pm
Japanese Fingerless Mitts by Hitomi Shida
with Gayle Roehm

3hrs
CLASS # 7122
Level: Easy
Saturday 9:00 am - 12:00 pm
Saturday 2:00 pm - 5:00 pm
Handspinning Art Yarns
with Natalie Redding

6hrs
CLASS # 7123
Level: No skills required
Friday 9:00 am - 12:00 pm
Friday 2:00 pm - 5:00 pm
Redding Method of Dyeing Nabori: Creating Patterns on Silk
with Natalie Redding

6hrs
CLASS # 7123
Level: No skills required
Sunday 9:00 am - 12:00 pm
Sunday 1:30 pm - 4:30 pm
Redding Method of Dyeing Nabori: Creating Patterns on Silk
with Natalie Redding

6hrs
CLASS # 7125
Level: No skills required
Thursday 1:30 pm - 4:30 pm
How, What, Why, and When of Yarn!
with Natalie Redding

3hrs
CLASS # 5303
Level: Advanced
Saturday 9:00 am - 12:00 pm
Saturday 2:00 pm - 5:00 pm
Double-knitting Entrelac
with Alasdair Post-Quinn

6hrs
CLASS # 5302
Level: Advanced
Friday 2:00 pm - 5:00 pm
Double-knitting Intarsia
with Alasdair Post-Quinn

3hrs
CLASS # 5153
Level: Easy
Thursday 9:00 am - 12:00 pm
Introduction to Double Knitting
with Alasdair Post-Quinn

3hrs
   sold out
CLASS # 5153
Level: Easy
Friday 9:00 am - 12:00 pm
Introduction to Double Knitting
with Alasdair Post-Quinn

3hrs
   sold out
CLASS # 5232
Level: Advanced
Thursday 1:30 pm - 4:30 pm
Double-knitting Off the Grid
with Alasdair Post-Quinn

3hrs
CLASS # 5379
Level: Easy
Friday 3:30 pm - 5:00 pm
Reading Your Knitting
with Sarah Peasley

1.5hrs
CLASS # 1016
Level: Easy
Sunday 1:30 pm - 4:30 pm
Basic Intarsia Techniques
with Sarah Peasley

3hrs
CLASS # 5100
Level: Intermediate
Sunday 9:00 am - 12:00 pm
Drop It!
with Sarah Peasley

3hrs
CLASS # 6083
Level: Easy
Thursday 9:00 am - 12:00 pm
Basic Fair Isle Techniques
with Sarah Peasley

3hrs
   sold out
CLASS # 5122
Level: Easy
Saturday 9:00 am - 10:30 am
Tying Up Loose Ends
with Sarah Peasley

1.5hrs
   sold out
CLASS # 2062
Level: Intermediate
Saturday 11:00 am - 12:30 pm
BLOCK PARTY!
with Sarah Peasley

1.5hrs
CLASS # 5174
Level: Intermediate
Friday 11:00 am - 12:30 pm
Graft a Toe Like a Pro!
with Sarah Peasley

1.5hrs
CLASS # 4108
Level: Intermediate
Thursday 1:30 pm - 4:30 pm
Old School Cuff-to-toe Socks
with Sarah Peasley

3hrs
Page 2 of 9        << First < Prev Next > Last >>