Login | Contact | Search
Need Help?
Click here for help with
the STITCHES Online
Registration System.

* Early Bird pricing ended on Oct 31, 2017 at 11:59 PM  

Registration is closed for this event...
Classes


Sort By:      Class #   |  Hours  |   Class Name   |  Teacher   |  Time
Page 1 of 4        << First < Prev Next > Last >>
CLASS # 5061
Level: Easy
Saturday 2:00 pm - 5:00 pm
Stunning Colorwork the Easy Way: Knit one Below
with Harry Wells

3hrs
ADD
CLASS # 5381
Level: Easy
Friday 9:00 am - 12:00 pm
'Be Basics: Short Rows
with Steven Berg

3hrs
ADD
CLASS # 5382
Level: Intermediate
Friday 9:00 am - 12:00 pm
A Perfect Set-in Sleeve? Easy!
with Christine Bylsma

3hrs
ADD
CLASS # 4006
Level: Intermediate
Friday 9:00 am - 12:00 pm
Friday 2:00 pm - 5:00 pm
Addictive Argyle! (and Other Retro Designs)
with Harry Wells

6hrs
ADD
CLASS # 5301
Level: Intermediate
Thursday 9:00 am - 12:00 pm
Armholes and Sleeve Caps; the Knitterā€™s way
with Rick Mondragon

3hrs
ADD
CLASS # 5307
Level: Easy
Friday 9:00 am - 10:30 am
Bead Knit Bracelets and Cuffs (Wood)
with Myra Wood

1.5hrs
ADD
CLASS # 5308
Level: Intermediate
Friday 11:00 am - 12:30 pm
Bead Knit Trims and Necklaces
with Myra Wood

1.5hrs
ADD
CLASS # 4107
Level: Easy
Thursday 1:30 pm - 4:30 pm
Bead Knitted Bag
with Myra Wood

3hrs
ADD
CLASS # 4118
Level: Intermediate
Thursday 1:30 pm - 4:30 pm
Beaded Buttoned Bracelets
with Sivia Harding

3hrs
ADD
CLASS # 6210
Level: Easy
Saturday 2:00 pm - 5:00 pm
Beginning Brioche (Briar-retired)
with J C Briar

3hrs
ADD
CLASS # 6210
Level: Easy
Thursday 9:00 am - 12:00 pm
Beginning Brioche (Briar-retired)
with J C Briar

3hrs
ADD
CLASS # 3141
Level: Easy
Saturday 9:00 am - 12:00 pm
Big City Knits in a Hot Minute
with Steven Berg

3hrs
ADD
CLASS # 2062
Level: Intermediate
Saturday 11:00 am - 12:30 pm
BLOCK PARTY!
with Sarah Peasley

1.5hrs
ADD
CLASS # 6216
Level: Advanced
Saturday 9:00 am - 12:00 pm
Saturday 2:00 pm - 5:00 pm
Bohus Knitting Techniques
with Anne Berk

6hrs
ADD
CLASS # 5280
Level: Intermediate
Saturday 2:00 pm - 5:00 pm
Bottoms Up! Toe-up Socks
with Michelle Hunter

3hrs
ADD
CLASS # 5201
Level: Intermediate
Friday 9:00 am - 10:30 am
Care to Join Me?
with Sarah Peasley

1.5hrs
ADD
CLASS # 7119
Level: No skills required
Saturday 11:00 am - 12:30 pm
Choosing your Seat: Fit before you Sit
with Carson Demers

1.5hrs
ADD
CLASS # 1068
Level: Advanced
Thursday 9:00 am - 12:00 pm
Thursday 1:30 pm - 4:30 pm
Color Play
with Jill Bigelow Suttell

6hrs
ADD
CLASS # 2067
Level: Intermediate
Sunday 1:30 pm - 4:30 pm
Colorful Cast-ons
with Lorilee Beltman

3hrs
ADD
CLASS # 5380
Level: Intermediate
Friday 9:00 am - 12:00 pm
Friday 2:00 pm - 5:00 pm
Combining Fabrics with Knit and Crochet
with Susan Lazear

6hrs
ADD
CLASS # 8093
Level: No skills required
Saturday 2:00 pm - 5:00 pm
Crochet a Mat with Fabric Strips
with Sheila Rolfer

3hrs
ADD
CLASS # 2005
Level: Easy
Saturday 2:00 pm - 5:00 pm
Cross the Finish Line Every Time
with Stefanie Japel

3hrs
ADD
CLASS # 5010
Level: Intermediate
Sunday 1:30 pm - 4:30 pm
Cross-pollinating Techniques
with Susan Lazear

3hrs
ADD
CLASS # 3150
Level: Intermediate
Friday 9:00 am - 12:00 pm
Design a Hat: It's as Easy as Making Pizza!
with Stefanie Japel

3hrs
ADD
CLASS # 8083
Level: Intermediate
Sunday 1:30 pm - 4:30 pm
Double-Ended, Circular Tunisian Tapestry
with Lily Chin

3hrs
ADD
Page 1 of 4        << First < Prev Next > Last >>