Login | Contact | Search
Need Help?
Click here for help with
the STITCHES Online
Registration System.

* Early Bird pricing ended on Oct 31, 2017 at 11:59 PM  

Classes


Sort By:      Class #   |  Hours  |   Class Name   |  Teacher   |  Time
Page 3 of 4        << First < Prev Next > Last >>
CLASS # 5279
Level: Easy
Friday 9:00 am - 12:00 pm
Dual Cables
with Marly Bird

3hrs
CLASS # 5278
Level: Easy
Friday 11:00 am - 12:30 pm
Tink Drop Frog
with J C Briar

1.5hrs
CLASS # 5263
Level: Easy
Sunday 9:00 am - 12:00 pm
Fun with Fine Yarns
with Gwen Bortner

3hrs
CLASS # 5201
Level: Intermediate
Friday 9:00 am - 10:30 am
Care to Join Me?
with Sarah Peasley

1.5hrs
CLASS # 5174
Level: Intermediate
Friday 11:00 am - 12:30 pm
Graft a Toe Like a Pro!
with Sarah Peasley

1.5hrs
CLASS # 5172
Level: Easy
Sunday 1:30 pm - 4:30 pm
Making the Most of Mitered Squares
with Myra Wood

3hrs
CLASS # 5171
Level: No skills required
Friday 9:00 am - 12:00 pm
Giving You the Slip
with Lily Chin

3hrs
CLASS # 5122
Level: Easy
Saturday 9:00 am - 10:30 am
Tying Up Loose Ends
with Sarah Peasley

1.5hrs
   sold out
CLASS # 5092
Level: Easy
Friday 1:30 pm - 3:00 pm
Vital Statistics
with Sarah Peasley

1.5hrs
CLASS # 5061
Level: Easy
Saturday 2:00 pm - 5:00 pm
Stunning Colorwork the Easy Way: Knit one Below
with Harry Wells

3hrs
   sold out
CLASS # 5010
Level: Intermediate
Sunday 1:30 pm - 4:30 pm
Cross-pollinating Techniques
with Susan Lazear

3hrs
CLASS # 5009
Level: No skills required
Saturday 3:30 pm - 5:00 pm
Working in the Round: How to Knit the Magic Loop
with Eloise Wager

1.5hrs
CLASS # 4118
Level: Intermediate
Thursday 1:30 pm - 4:30 pm
Beaded Buttoned Bracelets
with Sivia Harding

3hrs
CLASS # 4117
Level: Intermediate
Saturday 2:00 pm - 5:00 pm
Rainshadow Scarf
with Sivia Harding

3hrs
   sold out
CLASS # 4116
Level: Advanced
Saturday 2:00 pm - 5:00 pm
Japanese Fingerless Mitts by Hitomi Shida
with Gayle Roehm

3hrs
CLASS # 4115
Level: Easy
Thursday 9:00 am - 12:00 pm
Ponchini 101
with Steven Berg

3hrs
   sold out
CLASS # 4109
Level: Advanced
Friday 9:00 am - 12:00 pm
Friday 2:00 pm - 5:00 pm
Time For Tams
with Candace Eisner Strick

6hrs
CLASS # 4108
Level: Intermediate
Thursday 1:30 pm - 4:30 pm
Old School Cuff-to-toe Socks
with Sarah Peasley

3hrs
CLASS # 4107
Level: Easy
Thursday 1:30 pm - 4:30 pm
Bead Knitted Bag
with Myra Wood

3hrs
CLASS # 4043
Level: Easy
Sunday 9:00 am - 12:00 pm
Sunday 1:30 pm - 4:30 pm
Fair Isle Tams
with Beth Brown-Reinsel

6hrs
CLASS # 4006
Level: Intermediate
Friday 9:00 am - 12:00 pm
Friday 2:00 pm - 5:00 pm
Addictive Argyle! (and Other Retro Designs)
with Harry Wells

6hrs
   sold out
CLASS # 3150
Level: Intermediate
Friday 9:00 am - 12:00 pm
Design a Hat: It's as Easy as Making Pizza!
with Stefanie Japel

3hrs
CLASS # 3149
Level: Easy
Saturday 9:00 am - 12:00 pm
The Lazy Knitter's Guide to Knits that Fit
with Stefanie Japel

3hrs
   sold out
CLASS # 3148
Level: Intermediate
Saturday 9:00 am - 12:00 pm
Saturday 2:00 pm - 5:00 pm
Think Proportional...for Garment Design
with Susan Lazear

6hrs
CLASS # 3147
Level: Intermediate
Saturday 9:00 am - 12:00 pm
Let's Neck!
with Barry Klein

3hrs
Page 3 of 4        << First < Prev Next > Last >>