Login | Contact | Search
Need Help?
Click here for help with
the STITCHES Online
Registration System.

* Early Bird pricing ended on Oct 31, 2017 at 11:59 PM  

Registration is closed for this event...
Classes


Sort By:      Class #   |  Hours  |   Class Name   |  Teacher   |  Time
Page 1 of 4        << First < Prev Next > Last >>
CLASS # 5304
Level: Intermediate
Friday 9:00 am - 12:00 pm
Excrescences: Bobbles, Bumps, Lumps, Leaves & Ledges
with Anna Zilboorg

3hrs
ADD
CLASS # 5308
Level: Intermediate
Friday 11:00 am - 12:30 pm
Bead Knit Trims and Necklaces
with Myra Wood

1.5hrs
ADD
CLASS # 5307
Level: Easy
Friday 9:00 am - 10:30 am
Bead Knit Bracelets and Cuffs (Wood)
with Myra Wood

1.5hrs
ADD
CLASS # 5172
Level: Easy
Sunday 1:30 pm - 4:30 pm
Making the Most of Mitered Squares
with Myra Wood

3hrs
ADD
CLASS # 4107
Level: Easy
Thursday 1:30 pm - 4:30 pm
Bead Knitted Bag
with Myra Wood

3hrs
ADD
CLASS # 5281
Level: Intermediate
Friday 2:00 pm - 5:00 pm
Knitting with Beads, Every Which Way But Loose
with Myra Wood

3hrs
ADD
CLASS # 8092
Level: Easy
Saturday 1:30 pm - 3:00 pm
Mini-Motif Crochet Earrings
with Myra Wood

1.5hrs
ADD
CLASS # 6134
Level: Easy
Thursday 1:30 pm - 4:30 pm
Stripes of All Types
with Beth Whiteside

3hrs
ADD
CLASS # 5061
Level: Easy
Saturday 2:00 pm - 5:00 pm
Stunning Colorwork the Easy Way: Knit one Below
with Harry Wells

3hrs
ADD
CLASS # 4006
Level: Intermediate
Friday 9:00 am - 12:00 pm
Friday 2:00 pm - 5:00 pm
Addictive Argyle! (and Other Retro Designs)
with Harry Wells

6hrs
ADD
CLASS # 5305
Level: Easy
Saturday 9:00 am - 12:00 pm
Stunning Colorwork the Easy Way: Mosaic Knitting
with Harry Wells

3hrs
ADD
CLASS # 5009
Level: No skills required
Saturday 3:30 pm - 5:00 pm
Working in the Round: How to Knit the Magic Loop
with Eloise Wagers

1.5hrs
ADD
CLASS # 8093
Level: No skills required
Saturday 2:00 pm - 5:00 pm
Crochet a Mat with Fabric Strips
with Sheila Rolfer

3hrs
ADD
CLASS # 8091
Level: No skills required
Friday 3:30 pm - 5:00 pm
Tunisian Crochet 101
with Sheila Rolfer

1.5hrs
ADD
CLASS # 4116
Level: Advanced
Saturday 2:00 pm - 5:00 pm
Japanese Fingerless Mitts by Hitomi Shida
with Gayle Roehm

3hrs
ADD
CLASS # 7122
Level: Easy
Saturday 9:00 am - 12:00 pm
Saturday 2:00 pm - 5:00 pm
Handspinning Art Yarns
with Natalie Redding

6hrs
ADD
CLASS # 7123
Level: No skills required
Friday 9:00 am - 12:00 pm
Friday 2:00 pm - 5:00 pm
Redding Method of Dyeing Nabori: Creating Patterns on Silk
with Natalie Redding

6hrs
ADD
CLASS # 7123
Level: No skills required
Sunday 9:00 am - 12:00 pm
Sunday 1:30 pm - 4:30 pm
Redding Method of Dyeing Nabori: Creating Patterns on Silk
with Natalie Redding

6hrs
ADD
CLASS # 7125
Level: No skills required
Thursday 1:30 pm - 4:30 pm
The How, What, Why, and When of Yarn!
with Natalie Redding

3hrs
ADD
CLASS # 5303
Level: Advanced
Saturday 9:00 am - 12:00 pm
Saturday 2:00 pm - 5:00 pm
Double-knitting Entrelac
with Alasdair Post-Quinn

6hrs
ADD
CLASS # 5302
Level: Advanced
Friday 2:00 pm - 5:00 pm
Double-knitting Intarsia
with Alasdair Post-Quinn

3hrs
ADD
CLASS # 5379
Level: Easy
Friday 3:30 pm - 5:00 pm
Reading Your Knitting
with Sarah Peasley

1.5hrs
ADD
CLASS # 5122
Level: Easy
Saturday 9:00 am - 10:30 am
Tying Up Loose Ends
with Sarah Peasley

1.5hrs
ADD
CLASS # 2062
Level: Intermediate
Saturday 11:00 am - 12:30 pm
BLOCK PARTY!
with Sarah Peasley

1.5hrs
ADD
CLASS # 5174
Level: Intermediate
Friday 11:00 am - 12:30 pm
Graft a Toe Like a Pro!
with Sarah Peasley

1.5hrs
ADD
Page 1 of 4        << First < Prev Next > Last >>