Login | Contact | Search
Need Help?
Click here for help with
the Market Sessions Online
Registration System.

* Early Bird pricing ended on Feb 22, 2018 at 11:59 PM  

Registration is closed for this event..
Market Sessions


Sort By:      Market Session #   |  Hours  |   Market Session Name   |  Teacher   |  Time
Page 2 of 2        << First < Prev Next > Last >>
CLASS # TT18
Level: Basic
Saturday 2:00 pm - 3:00 pm
Uh, Oh! Fixing Mistakes
with Cindy Craig

1hrs
ADD
CLASS # TT13
Level: Basic
Friday 2:00 pm - 3:00 pm
Invisible Joins — Well Nearly Invisible
with Cindy Craig

1hrs
ADD
CLASS # TT1
Level: Basic
Saturday 2:00 pm - 3:00 pm
Short Rows
with Beth Whiteside

1hrs
ADD
CLASS # SP2
Level: No skills required
Saturday 10:30 am - 11:30 am
Entrelac Intro
with Cindy Craig

1hrs
ADD
CLASS # FF5
Level: Easy
Friday 3:30 pm - 4:30 pm
Blocking 101
with Cindy Craig

1hrs
ADD
CLASS # FF5
Level: Easy
Sunday 1:30 pm - 2:30 pm
Blocking 101
with Cindy Craig

1hrs
ADD
CLASS # FF3
Level: Basic
Friday 10:30 am - 11:30 am
Simple Seaming
with Beth Whiteside

1hrs
ADD
CLASS # CR13
Level: Easy
Saturday 3:30 pm - 4:30 pm
Entrelac Crochet
with Joyce Wyatt

1hrs
ADD
CLASS # CR12
Level: Basic
Saturday 12:30 pm - 1:30 pm
Tunisian Crochet
with Cindy Craig

1hrs
ADD
CLASS # CR12
Level: Basic
Sunday 11:30 am - 12:30 pm
Tunisian Crochet
with Cindy Craig

1hrs
ADD
CLASS # CR10
Level: Basic
Friday 3:30 pm - 4:30 pm
Crocodile-stitch Crochet
with Joyce Wyatt

1hrs
ADD
CLASS # CC8
Level: Easy
Sunday 11:30 am - 12:30 pm
Getting Started: Mosaic Knitting
with Beth Whiteside

1hrs
ADD
CLASS # CC2
Level: No skills required
Saturday 12:30 pm - 1:30 pm
Double Knit in Color
with Jill Bigelow Suttell

1hrs
ADD
CLASS # CC2
Level: No skills required
Friday 10:30 am - 11:30 am
Double Knit in Color
with Jill Bigelow Suttell

1hrs
ADD
CLASS # CC10
Level: Easy
Saturday 10:30 am - 11:30 am
Embroider Your Knits: The Basics
with Elaine Rowley

1hrs
ADD
Page 2 of 2        << First < Prev Next > Last >>